Evenementen

Evenementen

In de Spittaalstraat vinden gedurende het jaar verschillende leuke, gezellige en inspirerende evenementen plaats.

In 2020 zijn dat:

Meimarkt – zondag 24 mei
Zoals elk jaar vindt op de laatste zondag van mei de traditionele meimarkt plaats vanaf de Spittaalstraat tot en met de Marspoortstraat. De markt duurt van 10.00 – 17.00 uur.
In de Spittaalstraat vind je de Feelgood Markt.

De Feelgood Markt is een sfeervol en kleinschalig festival waar je je goed voelt en waar je blij van wordt. Niet alleen zelf, maar ook je omgeving en de aarde. Want alles op dit festival gaat over een lifestyle waarin bewustzijn, puur, duurzaam, ecologisch, gezondheid, natuur(lijk), samen, sociaal en verbinding een hoofdrol spelen.

Én er valt van alles te beleven! Altijd al eens een kaart lezing, energiesessie, klankschaalmassage of edelsteenconsult willen proberen? Kom dan naar de Spittaalstraat! De hele dag is er een divers belevingsprogramma zodat je op een laagdrempelige manier kan kennismaken met alles waar je nieuwsgierig naar bent.

Zuiver Geluk & Zeldzaam Mooimarkt – zondag 25 oktober
In de Spittaalstraat vind je het Zuiver Geluk gedeelte van de Zeldzaam Mooi markt. Op deze markt vind je alles waar je gelukkig van wordt en tevens zeldzaam mooie producten. Wat wil je nog meer?
Dus kom gezellig naar de Spitaalstraat en de Laarstraat. Daar valt vanalles te beleven!


Sprookjesstad – zondag 13 december
De binnenstad, maar ook de Spittaalstraat is op zondag 13 december net een groot sprookjesboek. Op verschillende plekken in de stad worden namelijk sprookjes van Grimm uitgebeeld.
Dit evenement belooft magisch, uniek en heel gezellig te worden!